P3: Les Balenes

Les Balenes del Joan Roig som els nens i nenes de 3 anys.

A P3 el més important és adquirir els hàbits d'autonomia personal: hàbits d'higiene, d'alimentació, de descans... aprendre a vestir-se i desvestir-se, a saludar i a acomiadar-se, a donar les gràcies i a demanar perdó...
També és indispensable aconseguir un bon coneixement de si mateix i del propi cos, relacionar-se amb els altres i conèixer les pautes elementals de la convivència.

Quan acabem el curs haurem après l'abecedari, podrem escriure els nostres noms i sabrem els dels companys. Haurem ampliat significativament el nostre vocabulari i també haurà millorat notablement la nostra grafomotricitat. Distigirem les principals qualitats dels objectes i la seva posició a l'espai. Sabrem comptar, coneixerem els primers números, els colors bàsics i les figures geomètriques elementals.

A través de les fitxes, el treball per projectes, les manualitats, els jocs, els contes, les cançons, les dites, els poemes, les notícies... aprendrem tot això i més. Treballant, observant, experimentant i manipulant, però sobretot: jugant.

La classe de Les Balenes